Retourbeleid

Je mag je bestelling binnen 14 dagen -vanaf de dag dat je deze hebt ontvangen- retourneren.

Hoe werkt dat?

Indien je de bestelde producten wilt retourneren, neem dan als eerste per e-mail (info@creatiefatelierlael.be) of telefonisch (0493 84 51 61) contact met ons op en geef aan dat je de product(en) wilt retourneren. Stuur je product niet zomaar retour, zonder eerst contact met ons op te nemen! Zo kunnen we je verzoek vlotter afhandelen en misverstanden makkelijker voorkomen.

De producten die je retourneert dienen ongebruikt en onbeschadigd verpakt te zijn in de originele verpakking, samen met de bevestigingsmail van je bestelling. Alle haak-, brei- en garenpakketten dienen als één compleet pakket te worden geretourneerd. Alle producten uit het desbetreffende pakket dienen ongebruikt retour te worden verstuurd. Indien de zending gebruikte producten bevat, kan het pakket niet meer worden geretourneerd.

Kosten retourzending

De kosten en het risico voor de retourzending zijn volledig voor eigen rekening van de koper. Uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst van de producten wordt het aankoopbedrag ervan overgemaakt op jouw bankrekening! Verzendkosten die je betaalde bij de oorspronkelijke bestelling, worden niet terugbetaald! Wij doen ons best om dit zo spoedig mogelijk te verwerken.

U kan deze ook (op afspraak) persoonlijk bij ons langs brengen te Roosdaal.

Vragen?

Heb je vragen over het retourneren van je product? Neem dan contact met ons op via e-mail: info@creatiefatelierlael.be of bel naar 0493 84 51 61.